Дарителска кампания "Лято без знасилие"

Лято е! Онова любимо време от годината, което чакаме с нетърпение. Време за близките и нас, време за слънце и море, планина и прохлада! Време на щастие и безгрижие! 

Благодарение на Вашата подкрепа вече три години екипът на Фондация "П.У.Л.С." организира летен лагер за малки и големи, пострадали от насилие и намерили сигурност и закрила в Кризисния център на Фондация "П.У.Л.С.".

Тази година в Кризисния ни център закрила са намерили 15 малки и големи. Имаме нужда от помощ за да организираме Летен лагер "Лято без насилие 2021". 

Намерили сме чудесно място, което ще осигури нужната сигурност и спокойствие. Изчисленията ни показват, че около около 50 лева на ден струва храна, нощувки, занимания и път на човек.  За 14 дни това са малко над 9 000 лв.

Нека поДАРИМ лято без насилие!

Благодарим! 

 

 

Дарения набираме онлайн в Платформата.бг

Подари сигурност и уют на жени и деца, пострадали от насилие

Фондация „П.У.Л.С.” е организация, която повече от 20 години помага на хора, пострадали от насилие. Всяка година организацията помага на над 350 човека, основно жени и деца. Над 70 човека всяка година получават закрила и временен подслон в кризисния център на организацията.

Кризисният център за временно настаняване често пъти е единствената  им надежда да избягат от насилието и да получат възможност за нов живот без унижения, страх, побоища и  тормоз. Той предоставя защитено пространство, в което жертвите се чувстват приети и разбрани, а тяхното страдание е уважено. Тук е мястото, където жените и техните деца получават сигурност, защита и възможност за възстановяване.

Кризисният център се издържа със средства от държавата и дарения. За съжаление, средствата, с които разполагаме, не винаги позволяват да осигурим на жените и децата всичко необходимо, за да водят нормален начин на живот. Временното жилище често изпитва сериозни финансови затруднение да поддържа нормални битови условия. Спокойствието, уютът, усещането за защита са от ключово значение, за да се преодолее силният емоционален стрес. Нуждаещите се са много, а средства за храна, лекарства, санитарни консумативи, дрехи и други битови потребности не винаги са достатъчни.

Вие може да сте част от спасението на стотици хора! Помогнете ни, за да помогнем!

Вашите дарения ще осигурят хранене, медицински грижи, отопление и др. неотложни нужди на настанените в кризисния център.

Дарете сигурност, спокойствие и уют!

Благодарим ви!

Подкрепете нашите усилия!

БАНКОВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДАРЕНИЕ

Получател/Титуляр: Фондация П.У.Л.С.

IBAN: BG54UNCR96601084291413

BIC: UNCRBGSF

Банка: Уникредит Булбанк

Ако желаете да направите онлайн дарение, моля използвайте формата за дарение.

Дарението се извършва директно в платформата на PayPal и Вашите данни са максимално защитени.

Сайтът на Фондация П.У.Л.С. не записва и няма достъп до Вашата банкова или картова информация!

Форма за онлайн дарение

Моля, използвайте тази форма, за направите дарение за Фондация ПУЛС.

Дарител

Дарения за Фондация ПУЛС

Информация за дарението

лв.
Paypal

Свържете се с нас

  • (+35976) 60 10 10

  •   (+35976) 60 33 60

  • pulse.women@gmail.com

  • pulse.aids@gmail.com

Банкова сметка за дарения

Получател / Титуляр:

Фондация П.У.Л.С.

IBAN: BG54UNCR96601084291413
BIC: UNCRBGSF

Банка: Уникредит Булбанк

Всички права запазени © 2021. Фондация П.У.Л.С. Уеб агенция Kaya Pro Ltd.

Search