Политика за защита на личните данни

Настоящата Политика за защита на личните данни се отнася до сайта www.pulsfoundation.org, наричан по-долу за краткост „Уебсайт“, който се управлява и поддържа от Фондация П.У.Л.С., с ЕИК № 113061709, със седалище и адрес на управление гр. Перник, ул. Средец №2, телефон: (+359 76) 60 10 10, имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Достъпът и използването от Ваша страна на „Уебсайта“ се уреждат от приложимия закон (ЗЗЛД) и в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни (GDPR) и настоящите Политика за защита на личните данни и Политика за използване на "бисквитки". Моля прочетете ги внимателно.

В качеството си на администратор на лични данно, Фондация П.У.Л.С. отговаря на всички изисквания на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR), като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата, и ги пази отговорно и законосъобразно.

Информация относно Администратора на лични данни

Наименование: Фондация П.У.Л.С.

Седалище и адрес на управление: гр. Перник, ул. Средец №2

Адрес за упражняване на дейността: гр. Перник, ул. Средец №2

Данни за кореспонденция: гр. Перник, ул. Средец №2

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон.: (+359 76) 60 10 10

 

Информация относно длъжностното лице по защита на личните данни

Наименование: Фондация П.У.Л.С.

Седалище и адрес на управление: гр. Перник, ул. Средец №2

Адрес за упражняване на дейността: гр. Перник, ул. Средец №2

Данни за кореспонденция: гр. Перник, ул. Средец №2

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон.: (+359 76) 60 10 10

 

Информация относно компетентния надзорен орган

Наименование: Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Телефон:02 915 3 518

Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

Фондация П.У.Л.С. осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

Основание за събиране, обработване и съхраняване на Вашите лични данни

  • Даряване за кампании;
  • Участие в доброволчески ден,
  • Заявка за консултиране и обучение 
  • Писане на коментари и съобщения.

Фондация П.У.Л.С. следва следните принципи при обработката на личните данни на Ползвателите.

  • законност и добросъвестност;
  • точна определеност на целите на обработката;
  • съотносимост с целите на обработката;
  • точност и актуалност
  • съгласие на Ползвателите за обработка на данните.

Фондация П.У.Л.С. не събира и не обработва лични данни, а Ползвателите не предоставят лични данни, които се отнасят за следното:

  • разкриват расов или етнически произход;
  • разкриват политически, религиозни или философски убеждения, членство в политически партии или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели;

Тази политика е осъвременена за последен път на 10.05.2020

Свържете се с нас

  • (+35976) 60 10 10

  •   (+35976) 60 33 60

  • pulse.women@gmail.com

  • pulse.aids@gmail.com

Банкова сметка за дарения

Получател / Титуляр: Фондация П.У.Л.С.

IBAN: BG54UNCR96601084291413
BIC: UNCRBGSF

Банка: Уникредит Булбанк

Всички права запазени © 2021. Фондация П.У.Л.С. Уеб агенция Kaya Pro Ltd.

Search