Новини

Международен женски клуб – София подкрепи Фондация „П.У.Л.С.“

На специална празнична вечеря, послучай рожденият ден на Международен женски клуб София, Фондация „П.У.Л.С.“ получи подкрепа за реализиране на програмите си за грижа за деца, пострадали от насилие.

detski centur2
С набраните средства ще бъде обновено обзавеждането на стаята за работа с деца, намираща се в Центъра за подкрепа на пострадали от насилие и/или трафик в град Перник.
Всяка година над 100 деца, пострадали от различни форми на насилие посещават програмата за подкрепа на организацията. Мебелите в стаята не са сменяни повече от 10 години. Благодарение на подкрепата на Международен женски клуб, София стаята ще получи нов облик и ще продължи да бъде място за подкрепа и създаване на бъдеще без насилие.
Екипът на Фондация „П.У.Л.С.“ изказва дълбока благодарност и признателност за оказаната подкрепа.

***
Фондация „П.У.Л.С.” е организация, която вече 21 предоставя директна помощ и подкрепа на хора, пострадали от насилие в област Перник и региона. През целия период от началото до днешна дата психолози, социални работници, адвокати, педагози и доброволци работят в посока превенция и рехабилитация на хора, пострадали от насилие и трафик, както и хора в риск или употребяващи психоактивни вещества.
Днес Фондация „П.У.Л.С.” предоставя Комплекс от услуги за подкрепа на хора, пострадали от насилие – програма за консултиране и подкрепа на пострадали от насилие, включваща психологическо, правно и социално консултиране, Програма за работа с извършители на насилие, Настаняване в Кризисен център за пострадали и др. Фондация „П.У.Л.С.” развива и усъвършенства обучителните програми за предотвратяване на насилие.

 

Свържете се с нас

  • (+35976) 60 10 10

  •   (+35976) 60 33 60

  • pulse.women@gmail.com

  • pulse.aids@gmail.com

Банкова сметка за дарения

Получател / Титуляр:

Фондация П.У.Л.С.

IBAN: BG54UNCR96601084291413
BIC: UNCRBGSF

Банка: Уникредит Булбанк

Всички права запазени © 2021. Фондация П.У.Л.С. Уеб агенция Kaya Pro Ltd.

Search