Новини

Българи, живеещи в Брюксел, дариха дрехи и играчки за деца, ползващи услугите на Фондация ''П.У.Л.С''

Сдружение „Питър Пан“ е създадено от българи през 2018 година в Брюксел, Белгия. Оснавна цел на сдружението е подпомагане на деца в неравностойно положение и деца с увреждания в България. Първата дарителска кампания е насочена към деца от Центрове за настаняване от семеен тип и деца в нужда от регион Хасково. 

В края на месец юли сдружението направи дарение за нуждите на децата от кризисния център към Фондация „П.У.Л.С.“. Дарението се състои от дрехи, обувки и играчки за деца от 0 до 18 години, общо 55 кашона.

Доставката на дарението e възможна благодарение на любезното съдействие на транспортните фирми АЛ-ИС OOД и АРЕЕС ЕООД, които осигуриха безплатен транспорт от Белгия до България.

Председателят на Фондация „П.У.Л.С.“ Екатерина Велева прие дарението с благодарност:

 „Благодаря за това, че избрахте нашата организация и това, че с направеното от Вас дарение ще направите щастливи много деца, които истински се нуждаят от дрешки и играчки. 

Децата, които посещават нашия център и настанените деца в Кризисния център, имат належаща нужда от това внимание и знанието, че някой е помислил за тях и техните нужди!“

С направеното дарение ще бъдат подпомогнати децата, настанени в Кризисния център на организацията, както и ползващи рехабилитационните програми. Годишно над 250 човека ползват услугите за подкрепа, които Фондация „П.У.Л.С.“ предоставя.

Свържете се с нас

  • (+35976) 60 10 10

  •   (+35976) 60 33 60

  • pulse.women@gmail.com

  • pulse.aids@gmail.com

Банкова сметка за дарения

Получател / Титуляр:

Фондация П.У.Л.С.

IBAN: BG54UNCR96601084291413
BIC: UNCRBGSF

Банка: Уникредит Булбанк

Всички права запазени © 2020. Фондация П.У.Л.С. Уеб агенция Kaya Pro Ltd.

Search