Новини

Кметът на Перник удостои Фондация ''П.У.Л.С.'' със специален плакет за принос в изграждането и утвърждаването на Перник като съвременен град

На 9 юли по време на празничното отбелязване на 20 годишнина от създаването на Фондация „П.У.Л.С.“ кметът на Община Перник г-жа Вяра Церовска връчи специален плакет на организацията.

Кметът на Община Перник Вяра Церовска поздрави екипа на Фондация „П.У.Л.С.“ по повод 20-та годишнина от създаването й и връчи специален плакет на организацията.

„Перник се гордее с вас, защото благородството не се възпитава, то е вродено – просто го имаш. При вас хората намират една истинска протегната ръка. Това е кауза, за която раздаваш сърцето и душата си. Искам специално да се обърна и към младите хора, които са във фондацията и да им благодаря. Това са едни страхотни деца, които са различни и трябва да запазят своите големи и добри сърца. Има от кого да се научат и тогава, когато помагаш, получаваш най-много удовлетворение, че си дал. Предизвикателствата на днешния ден са огромни и нуждата от вас не се чувства, а много много се желае от всички. Желая ви много, начинания в голямото европейско семейство, към което вие отдавна се причислявате“, сподели кметът Вяра Церовска. 

puls tserovska 9 july 2019 2

Председателят на Фондация „П.У.Л.С.“ удостои Община Перник с почетна грамота и плакет в знак на благодарност за дългогодишното партньорство и сътрудничество между Фондация „П.У.Л.С.“ и Община Перник.

Екатерина Велева, председател и съосновател на Фондация „П.У.Л.С.“: „Благодарим ви за партньорството, за всеотдайността и подкрепата в мисията ни да изградим нагласи на нулева толерантност към насилието в българското общество, уважение към личното достойнство и страданието. С ваша помощ ние подобряваме професионализма и стандартите в сферата на психо-социалните услуги и установяваме ефективна програма от грижи в Перник за възрастни, юноши и деца и техните семейства, които са преживели насилие. Искрено се надяваме, че нашето ползотворно сътрудничество ще продължи и в бъдеще.“.

Община Перник винаги е била сред ангажираните институции в града по темите за насилието и възможностите за преодоляване на последиците. Фондация „П.У.Л.С.“ е реализирала редица съвместни обучения, работни срещи, конференции, младежки дейности и др. събития в партньорство с Община Перник. Към настоящия момент представител на Фондация „П.У.Л.С.“ изпълнява функциите на Младежки медиатор към Кмета на Община Перник.

През годините Фондация „П.У.Л.С.“ се утвърди като организация, определяща стандартите за подкрепа към пострадалите от насилие, трафик на хора и други рискови групи, чрез предоставяне на комплекс от услуги – кризисен център, рехабилитационна програма, богата превантивна програма и др.

Празникът беше отбелязан със стилно тържество, което събра на едно място приятели и дългогодишни партньори на организацията.

Свържете се с нас

  • (+35976) 60 10 10

  •   (+35976) 60 33 60

  • pulse.women@gmail.com

  • pulse.aids@gmail.com

Банкова сметка за дарения

Получател / Титуляр:

Фондация П.У.Л.С.

IBAN: BG54UNCR96601084291413
BIC: UNCRBGSF

Банка: Уникредит Булбанк

Всички права запазени © 2020. Фондация П.У.Л.С. Уеб агенция Kaya Pro Ltd.

Search