Насилието в семейството и в обществото е реалност. Реагирай, преди да е твърде късно!

LEAP Проект

LEAP проект
Подкрепа на деца и млади хора, засегнати от сексуално насилие в Европа, чрез укрепване и улесняване на практиките на участие
 
За какво е този проект?
LEAP проект е естествено продължение на работата на Фондация “П.У.Л.С.” в областта на подкрепата на деца и млади хора, засегнати от сексуално насилие.
Целта на този проект е да насърчи практиката на участие с деца и млади хора, засегнати от сексуално насилие. Проектът се осъществява от 5 международни партньори в цяла Европа. Искаме да укрепим и подобрим реакциите спрямо  децата жертви на насилие, основавайки се на подход, който поставя детето в центъра и зачита детските права. Нашата работа ще включва практикуващи, които работят с млади хора и деца и млади хора в Обединеното кралство, Холандия, Румъния, България и Унгария.
Разработваме програма за обучение, която предлага знания и умения, които практикуващите трябва да развият в рамките на своите организации. Надяваме се, че това ще изгради капацитет за защита и задоволяване на потребностите на жертвите чрез подходи на участието.
Също така разработваме инструментариум за умения за живот и лидерски умения за младите хора, засегнати от сексуално насилие, като това ще бъде осигурено от самите млади хора, за да защитят други деца и млади хора и да се оспори негативното отношение към жертвите на сексуално насилие. Тази работа ще гарантира, че децата и младите хора ще бъдат изслушани и признати за експерти в собствения си живот и този на техните връстници.
Развитието на проекта и материалите, които разработваме, ще бъдат споделени в международен план чрез бюлетини, уеб-семинари и събития. Ако искате да получите повече информация за проекта, моля, свържете се с нас на адрес: pulse.women@gmail.comIMG_2775

Comments are closed.

 • Приемно време

  Понеделник и четвъртък
  13:00 – 17:30 ч

  Вторник, сряда и петък
  9:30 – 17:30

 • Контакти:

  Електронна поща:
  pulse.women@gmail.com

  Телефони:
  (+35976) 60 10 10
  (+35976) 60 33 60

 • Банкова информация за дарение:

  БАНКОВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДАРЕНИЕ

  Получател/Титуляр:Фондация П.У.Л.С.
  IBAN: BG54UNCR96601084291413
  BIC: UNCRBGSF
  При банка: Уникредит Булбанк

Страницата ни е в процес на актуализация. Молим да ни извините за причиненото неудобство.Download